Ontspanning voor het hele gezin

Zwangerschapsmassage Zaandam

Je eerste kindje is een enorme stap; spannend, nieuw en vooral leuk. Helaas brengt het voor zowel vader als moeder weleens stress met zich mee. Tijdens de zwangerschap met name voor de moeder. Het dragen van een kind komt namelijk niet zonder gebreken en gaat samen met verschillende lichamelijke klachten. Naast rust nemen kan je als vrouw een zwangerschapsmassage boeken. Een goed voorbeeld van zo’n massage is die van zwangerschapsmassage Zaandam.

Verschillende soorten massages

Voor moeder worden er verschillende technieken toegepast om de pijn en vermoeidheid van de zwangerschap goed te kunnen verminderen. Wanneer de kleine al een tijdje geboren is kan je kiezen voor een babymassage op Indiase wijze, ook gevestigd in Zaandam. Het draait bij deze massage vooral om het contact door middel van aanraking met het kind. Je stemt de massage dus ook af op het kind.

Indiase babymassage

Babymassage bestaat al langere tijd, maar de Indiase wijze is dus net wat anders. Het leent zich daarom goed voor iedereen die een diepere band met jouw baby wil. Met je handen ontwikkel je een diepere connectie met het kind. Heb je weleens moeite met het lezen van jouw kind en wil het bijvoorbeeld maar niet slapen? Dan is juist deze massage erg geschikt.

Workshop en doelgroep

De Indiase babymassage wordt gegeven in de vorm van een workshop. Dit betekent dat je een paar keer met je baby langs kan komen voor de massage in Zaandam. De instructrice zal jou er goed doorheen loodsen en kan je helpen waar nodig. Maar het is met name belangrijk dat jij gaat leren de leiding te nemen door het luisteren naar de behoeftes van je baby. Je kan dit als vader of moeder komen doen, wellicht zelfs samen, maar ook opa’s en oma’s zijn welkom. Dus ken jij iemand die enorme zenuwen heeft voor, tijdens en na de zwangerschap? Neem eens rustig een kijkje op deze site of verdiep je via YouTube en zoek daar naar de genoemde massages.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*